Merriebegeleiding via DAP Krommerijnstreek 2021

Net als voorgaande jaren doet onze dierenarts Rick Nicolai de merriebegeleiding op het bedrijf van Marcel van Bruggen (hengstenhouderij en trainingsstal Marcel van Bruggen) te Varik.

Wat houdt het in?

Als u één of meerdere merries heeft die u graag drachtig wilt krijgen kunt u gebruik maken van ons “merrie-pakket”. Dit houdt in dat u uw merrie meeneemt naar het bedrijf van Marcel van Bruggen. Daar zal uw merrie door Rick onderzocht en opgevoeld worden en er zal een scan van de baarmoeder en eierstokken gemaakt worden om te kijken wat het beste moment van insemineren is. Na inseminatie valt ook de controle van de dracht binnen dit pakket.

Wat kost het?

De kosten voor het volledige pakket zijn 175 euro inclusief btw, dit is exclusief de kosten die gemaakt worden voor de medicatie etc. De periode waarin u terecht kunt is van maart tot en met augustus. U kunt uw merrie(s) laten scannen op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. Op al deze dagen is de dierenarts vanaf 8.00u aanwezig bij Marcel van Bruggen. Om het opvoelen en scannen vlot te laten verlopen dient u om 8.00u aanwezig te zijn. Het is tevens mogelijk uw merrie tijdelijk bij Marcel van Bruggen te stallen. Voor verdere info daarover willen we u vragen contact op te nemen met Marcel (06-22128901).

Bij interesse kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 030-6011238 of door een mail te sturen naar info@dapkrommerijnstreek.nl.

Wij hopen u en uw merrie(s) te ontvangen het komende seizoen!