Voor onze dierenkliniek ‘t Zand (U) zoeken wij een enthousiaste

Dierenartsassistente

Je komt ons team van 2 dierenartsen en 3 assistentes voor lange termijn versterken.

Wie zijn wij?

Onze praktijk wil op een vriendelijke en laagdrempelige wijze klaar staan voor onze cliënten. Eerlijk, betrouwbaar, transparant en gericht op het welzijn van mens en dier bieden wij professionele zorg voor gezelschapsdieren. Wij streven naar een hecht en duurzaam team van dierenartsen en assistenten om vertrouwdheid, kennis en kunde te waarborgen.

Wie zoeken wij?

  • Een allround paraveterinair die overal inzetbaar is. Iemand die de dierenarts kan ondersteunen in de spreekkamer, operatiekamer en bij vervolgonderzoeken.
  • Iemand die klanten persoonlijk en telefonisch te woord kan staan over een diversiteit aan vragen over dieren, verzorging en voor het plannen van afspraken
  • Iemand die enthousiast is en het een uitdaging vindt om zichzelf en onze praktijk verder te ontwikkelen
  • Iemand met ervaring is mooi meegenomen, maar de “klik” is des te belangrijker!
  • Een dierenliefhebber die graag de handen uit de mouwen steekt
  • Een flexibele collega die op onze vestiging in Wijk bij Duurstede en ook in Schalkwijk wil werken
  • Uren in overleg. Bij voorkeur iemand voor 32 uur per week, die bereid is om deel te nemen aan het avond- en weekendrooster

Wat krijg je?

Een mooie uitdaging in een groeiende moderne praktijk op een A-locatie met ruime diagnostische mogelijkheden (echo, digitale röntgen, bloedanalyse, gasanesthesie). Ondersteuning van collega’s van DAP Krommerijnstreek, een praktijk die zich de afgelopen 30 jaar in de wijde omgeving heeft bewezen. Samenwerken is vanzelfsprekend en hier werken we elke dag aan. Het salaris is marktconform en naast het werk is er ook regelmatig tijd voor een borrel en andere leuke activiteiten.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving en spreekt deze vacature je aan dan kun je jouw motivatie en CV sturen naar info@dapkrommerijnstreek.nl t.a.v. Kees Jan Visser.

Indien je meer informatie over deze vacature wenst dan kun je Kees Jan Visser ook bereiken via het telefoonnummer van de praktijk 030 601 1238.

Wij kijken uit naar je enthousiaste sollicitatie!